Over ons

 

Kwaliteit

Betrokken en persoonlijk

Efficiënt, snel en veilig

Ontwikkeld met professionals uit sociaal domein

Ons verhaal

Een unieke app waarmee professionals efficiënt en eenvoudig registreren.

Geschiedenis Social Supporter

Registratie app Social Supporter is onderdeel van Merkator B.V.        CTO Miguel Hartogs van Merkator heeft Social Supporter ontwikkeld en zijn kameraad Perry van Der Wal (Welzijnswerker bij ONS-welzijn) heeft een mooie bijdrage geleverd door advies te geven.

Door de jaren heen werd er inefficiënt met informatie omgegaan. Het registratiesysteem was te complex, waardoor er in de organisatie nauwelijks werd geregistreerd. Hiermee ontbrak er waardevolle informatie. Zonde, volgens Perry. Dit was dan ook de aanleiding om onderzoek te doen naar een nieuw registratiesysteem.

In 2017 is Social Supporter gestart met het draaien van de eerste pilots op diverse locaties. En met succes, want zo zijn we nu door heel het land actief. Van kleine organisaties op Texel tot grote organisaties zoals in Eindhoven en Amsterdam.

Onze missie

Onze missie is om een unieke registratieapp te blijven, waardoor professionals efficiënt en eenvoudig kunnen registreren en monitoren.

Onze visie

Social Supporter wil samen met de professionals de app optimaal laten werken, zodat de organisatiedoelstellingen behaald worden. 

We volgen de professionals van begin tot eind in het registratieproces en werken samen aan innovatieve oplossingen. Dit vinden we belangrijk, want van elkaar kun je veel leren.

 

Met Social Supporter hebben we de registratietijd flink terug kunnen dringen. Daarnaast is het een aantrekkelijke app om in te werken!

Wesley Netten

Jeugdwerker, Lumens

Dankzij de Social Supporter App blijven wij als jongerenwerkers up-to-date.

Marco Dalpra

Sociaal werker, Stichting Welzijn Beverwijk

Gratis demo

 

Ervaar nu zelf de voordelen van Social Supporter. Vraag een gratis demo aan en het systeem bewijst zichzelf.

Producten

 

Ben je benieuwd naar onze andere producten?

Contactgegevens

Leonard Springerlaan 37-3

9727 KB Groningen

Hogeweg 137 A

5301 LL Zaltbommel

0620574655

info@socialsupporter.nl

Volg ons op LinkedIn