Nieuwe functionaliteiten

Social Supporter heeft twee nieuwe functionaliteiten uitgebracht. Lees hieronder welke dat zijn.

 

Enquête functionaliteit

De enquête functionaliteit is een apart formulier waarmee je bijvoorbeeld een tevredenheidsonderzoek kunt verrichten bij de client.

Deze enquête wordt door middel van een link naar de client verstuurd per mail of via SMS en later via Whatsapp. Een laagdrempelige manier, die niet alleen snel maar AVG technisch gezien ook veilig is. De client opent vervolgens deze link en hij of zij heeft direct toegang tot het formulier. Wanneer de enquête is ingevuld, dan wordt deze meteen weer teruggestuurd naar de desbetreffende organisatie en wordt dit automatisch aan het persoonlijk dossier toegevoegd. Zo heeft de organisatie alle informatie bij elkaar in het systeem en heb je geen last meer van losse documenten die overal rondslingeren.

De enquête zou je eventueel ook kunnen gebruiken als toestemmingsformulier voor ouders in het kader van de AVG met een digitale handtekening wanneer een jongere jonger is dan 16 jaar.  Mocht je als organisatie deze functionaliteit willen gebruiken, dan kunnen we samen met onze consultants dit voor jullie naar wens configureren. Neem contact op met support@socialsupporter.nl voor meer informatie.

Numeriek sorteren

Nieuw in het dashboard is het numeriek of alfabetisch sorteren van dashboard tabel kolommen. Je kunt instellen of de resultaten in oplopende of aflopende volgorde naar voren komen. Op deze manier krijg je bijvoorbeeld in een oogopslag te zien welk signaal het meeste voorkomt en wat misschien dan ook de meeste aandacht behoeft. Deze functionaliteit is automatisch beschikbaar in alle geconfigureerde dashboards.